Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Байерн взима френски национал без пари през лятото

0
маркъс тюрам
Снимка: БТА

Байерн Мюнхен е постигнал договорка с нападателят на Борусия Мьонхенгладбах – Маркъс Тюрам, съобщава изданието Todofichajes. 25-годишният национал на Франция, който играе като ляво крило и нападател, е дал съгласието си да премине при „баварците“ след края на този сезон, когато договорът му с настоящия му тим изтече.

Така Тюрам ще заиграе в шампионите на Германия, без те да плащат трансферна сума за услугите му. През последните седмици медиите в Европа съобщиха на няколко пъти, че интерес към Тюрам има от Ливърпул и Тотнъм, но роденият в Италия французин е предпочел да остане в Бундеслигата.

Тюрам е в Мьонхенгладбах от юли 2019 г., като през този сезон е вкарал 13 гола и е дал 4 асистенции в 20 мача във всички турнири.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.