Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Байерн ще спечели „Дер Класикер“ срещу Борусия Дортмунд, гласи Palms Bet

0
Байерн мюнхен
Снимка: БТА

Този уикенд предстои най-големия мач в Германия – „Дер Класикер“! Един срещу друг на стадион „Сигнал Идуна Парк“ се изправят големите съперници Борусия Дортмунд и Байерн Мюнхен, като сблъсъкът е в събота, 04.11, от 19:30 часа.

„Жълто-черните“ влизат в срещата от четвъртата позиция с 21 точки, докато шампионите са втори с 23 пункта. Букмейкърът Palms Bet дава коефициент от 3.80 за „вестфалци“ за победа, докато този за баварците е от 1.80. Ставката за равенство е определена на 4.50. Възпитаниците на Томас Тухел влизат като фаворит в тази мач, но със сигурност в такъв двубой всичко е възможно и момчета на Един Терзич ще хвърлят всичко в дербито.

През миналия сезон Байерн спечели с 4:2 на „Алианц Арена“, но именно на „Сигнал Идуна Парк“ Борусия измъкна равенство от 2:2. Вие може да се възползвате и от Palms Bet мобиле, за да заложите на този страхотен сблъсък и на редица спортни събития от България и целия свят от телефона и таблета ви по всяко време. Баварците са в серия от десет поредни мача без загуба от „жълто-черните“, като в девет от тези случаи са стигали до успеха. Последната победа за „вестфалци“ над този съперник датира от август 2019-а година във финала за Суперкупата на Германия.

Важно: Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Palms Bet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.