ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Sesame е сигурен, че Байерн ще огорчи Лайпциг за Суперкупата на Германия

0
Байерн Мюнхен - РБ Лайпциг
БТА / BTA

Сезон 2023/2024 в големите европейски футболни първенства чука на вратата. В Германия, по традиция, кампанията ще стартира с мача за Суперкупата и ще противопостави Байерн Мюнхен и РБ Лайпциг. Срещата на „Алианц Арена“ е в събота, 12.08, от 21:45 часа.

През миналия сезон Байерн успя да запази титлата си в Бундеслигата след уникална драма в последния кръг, докато РБ Лайпциг защити короната си в турнира за Купата на страната, след като във финала надделя над Айнтрахт Франкфурт. Букмейкърът Sesame дава сериозно предимство на баварците с коефициент от 1.60, докато този за „червените бикове“ е 5.15. Ставката за хикс е определена на 4.53. Миналата година двата тима отново се изправиха в директен сблъсък за Суперкупата, като тогава Байерн се оказа победител с резултат от 5:3.

През лятото тимът на Томас Тухел привлече Конрад Лаймер именно от Лайпциг, Рафаел Герейро от Борусия Дортмунд и Ким Мин-джае от Наполи, а е много близо и до сделка с Тотнъм за голмайстора на „шпорите“ – Хари Кейн. За да направите залог е нужна само бърза Sesame регистрация, след която може да се възползвате от бонусите както за този мач и за още много спортни събития в платформата. С новите попълнения баварците дават сериозна заявка да атакуват отново големите отличия в Германия и Европа, но Лайпциг също се подсили с играчи като Фабио Карвальо, Кристоф Баумгартнер, Бенямин Шешко, Лоис Опенда и Шави Симонс, като е готов да окаже сериозна съпротива на изявения фаворит.

В последната среща между двата тима именно „биковете“ се озоваха на победния бряг, след като удариха Байерн с 3:1 след обрат и то „Алианц Арена“ в края на миналия сезон.

Важно: Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Sesame отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.