Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Байерн разби Бохум в емоцинален мач за Мюлер

0
Байерн Мюнхен
Снимка: БТА

Байерн Мюнхен взе с класическото 3:0 мача си с Бохум от 20-ия кръг на Бундеслигата. Срещата беше по-разклична за Томас Мюлер, който днес постави рекорд със своите 428 двубои за баварците.

Той е единственият полеви футболист с толкова срещи, като пред него в клубното класиране са само двама вратари – Оливер Кан (429) и Сеп Майер (473). 


Именно Мюлер вкара първия гол в 41-вата минута. Кингсли Коман внесе спокойствие в редиците на домакините в 64-тата, а Серж Гнабри, записал мач №200 за Байерн вдигна на крака “Алианц Арена” с гол от дузпа в 73-тата.


Така отборът остава на първо място в класирането с 43 точки, на три пред втория Борусия Дортмунд. Бохум е на 15-а позиция и е на три точки над зоната на изпадащите. 


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.