Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Байерн няма как да сбърка срещу Хофенхайм според Палмите

0
Байерн
Снимка: Twitter

Отборите на Байерн Мюнхен и Хофенхайм се изправят един срещу друг в мач от 28-ми кръг на германската Бундеслига. Двубоят на „Алианц Арена“ ще се проведе в събота от 16:30 часа българско време.

Букмейкърът Palms Bet дава очаквано предимство на домакините. Коефициентът за победа на „баварците“ е 1.22, докато този за гостите е 11.00. Равенството пък е оценено на 7.70. Благодарение на мобилното приложение palmsbet mobile вие получавате достъп до стотици спортни събития от България и целия свят на телефона и таблета ви.

Играчите на Томас Тухел заемат първо място във временното класиране с 58 точки, с две повече от втория Борусия Дортмунд. Байерн спечели 4 от последните си 5 шампионатни мача, а като домакин има 9 успеха и 4 равенства при голова разлика 43:13. Двубоят от есенния полусезон завърши 0:2 за актуалния шампион.

Възпитаниците на пелегрино Матарацо се намират на 14-а позиция с 28 точки, на 5 от зоната на изпадащите. „Хофе“ е в серия от три поредни победи в първенството, а като гост има 3 победи, 2 равенства и 8 загуби при голова разлика 17:23. Хофенхайм спечели само една от последните си пет шампионатни срещи с Байерн.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Palms Bet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.