ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Байер и Борусия Дортмунд не се победиха в Леверкузен

0
борусия дортмунд байер леверкузен
Снимка: БТА

Байер Леверкузен и Борусия Дортмунд не се победиха в дербито на 13-и кръг от германската Бундеслига. Двубоят на „БайАрена“ завърши 1:1, като по този начин серията от 8 поредни успеха на „Аспирините“ приключи.

Възпитаниците на Един Терзич откриха резултата още в 5′ чрез Юлиан Риерсон. В самия край на първото полувреме домакините можеха да изравнят, но голът на Флориан Вирц бе отменен заради засада след намесата на ВАР. Играчите на Шаби Алонсо все пак се одбраха до точката, след като Виктор Бонифейс се разписа в 79′.

Байер заема лидерското място във временното класиране с 35 точки, с три повече от втория Байерн Мюнхен, но „баварците“ имат и мач по-малко. „Жълтата стена“ се намира на 5-а позиция с 25 точки.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.