ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Баските от Сосиедад удариха Залцбург в непридвидимата група

0
Реал Сосиедад
Снимка: БТА

Реал Сосиедад победи РБ Залцбург с 2:0 в гостуването си в едноименния град. Двата отбора се срещнаха във втория кръг груповата фаза на Шампионска лига. Баските се представят отлично и в Ла Лига, като затвърдиха доброто впечатление в „турнира на богатите“.

Капитанът им Микел Ойарсабал откри резултата още в седмата минута с прецизен изстрел, а 20 минути по-късно гостите Брайс Мендес завърши сам пробива си за втория гол в мача. В началото на второто полувреме домакините получиха право да изпълнят дузпа, но тя беше преразгледана с ВАР. Впоследствие и отменена, което доведе до бурни протести.

В самия край срещата допълнително се изнерви и заваляха жълти картони. Повече попадения обаче така и не паднаха.

Така Реал Сосиедад повече с 4 точки, а Залцбург остава втори в групата с 3. По-късно тази вечер ще се изиграе мачът между Интер и Бенфика.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.