ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Барселона едва се измъкна от загуба във визитата на Гранада

0
Барселона
Снимка: LAP.bg

Барселона едва не допусна първата си загуба през сезона. Каталунците се домогнаха до 2:2 с Гранада. Двубоят бе от деветия кръг на испанската Ла Лига.

Още в 17-ата секунда Браян Сарагоса откри, а отново той удвои в 29-ата минута. „Лос кулес“ правеха много грешки в защита и можеха да получат и още голове през първата част.

Точно в края на първата част Ламин Ямал върна гол за испанския шампион. Така Ямал се превърна в най-младия реализатор в историята на Ла Лига.

Барселона стигна до равенството в 86-ата минута, когато точен бе Сержи Роберто. Минути след това Гранада можеше отново да поведе, но голмайсторът Сарагоса удари гредата.

В добавеното време Жоао Феликс вкара, но попадението не бе зачетено заради засада.

С този хикс Барса остава на трета позиция с 21 точки. С три повече е Реал Мадрид, вторият Жирона е с пункт пред каталунците. Гранада е в зоната на изпадащите – 19-а позиция с 6 точки.


Други резултати:

Виляреал – Лас Палмас 1:2

Атлетико Мадрид – Реал Сосиедад 2:1

Селта – Хетафе 2:2

Алавес – Бетис 1:1

 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.