Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Барса ще търси пета поредна победа като гост в Ла Лига

0
барселона бетис
Снимка: БТА

Отборите на Бетис и Барселона се изправят един срещу друг в отложен мач от 17-и кръг на испанската Ла Лига. Двубоят на „Ещадио Бенито Виямарин“ в Севиля ще се проведе на 1-ви февруари от 22:00 часа българско време.

Играчите на Мануел Пелегрини влизат в мача от 6-а позиция във временното класиране с 31 точки, толкова колкото има и петият Виляреал. „Андалусийците“ спечелиха само две от последните си пет срещи в първенството, допускайки 5 гола в този период. Бетис няма победа в последните си три домакинства, а от началото на сезона „зелено-белите“ имат 5 победи, 2 равенства и 1 поражение на своя стадион при голова разлика 12:5. Бетис отпадна от турнира за Купата на краля и не участва в европейските клубни турнири.

барселона бетис роберт левандовски

Възпитаниците на Шави се намират на лидерската позиция с 47 точки, с 5 повече от преследвача си Реал Мадрид. Гостите спечелиха 4 от последните си 5 шампионатни двубоя, в които са отбелязли едва 6 гола. Като гости „каталунците“ са в серия от 4 последователни триумфа, а от началото на сезона „червено-сините“ имат 8 победи и 1 загуба при голова разлика 18:5, когато не са на „Камп Ноу“. Барселона се класира за полуфиналите за Купата на краля, спечели Суперкупата на Испания и ще играе елиминационен плейоф срещу Манчестър Юнайтед в Лига Европа.

Бетис и Барслеона вече играха еидн път през тази година. В средата на януари двата отбора се срещнаха на полуфинал в турнира за Суперкупата на Испания в Саудитска арабия, като „каталунците“ спечелиха след дузпи. Бетис има две победи в последните 9 мача срещу Барса за първенство, като нито една от тези 9 срещи не е завършила наравно.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.