ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Барса не се затрудни у дома срещу Кадис

0
барселона франки де йонг
Снимка: БТА

Отборът на Барселона постигна 6-и пореден успех в първенството на Испания, побеждавайки гостуващия тим на Кадис с 2:0 в двубой от 22-ри кръг на Ла Лига. Възпитаниците на Шави зарадваха „Ноу Камп“ с безпроблемна победа срещу един от най-слабо представящите се отбори в елита. Двете попадения за „каталунците“ бяха отбелязани в самия край на първото полувреме. Първо Серхи Роберто вкара в 43′, а в продължението испанецът асистира на Робърт Левандовски за крайното 2:0.

„Червено-сините“ са еднолични лидери в класирането с актив от 59 точки, с 8 повече от преследвача Реал Мадрид. Играчите на Серхио са на 17-а позиция с 22 точки, на две от зоната на изпадащите.



Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.