ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Балъков: Феърплеят в нашия футбол е по-различен от европейския

0
Красимир Балъков
Снимка: lap.bg

Треньорът на Септември Красимир Балъков изрази разочарование, че тимът изпадна. Той обаче подкрепи думите на Димитър Димитров, че са играли феърплей и съжалява, че у нас не е като в Германия.

„Съгласен съм с думите на Херо, ние също играхме феърплей, но в българския футбол има понякога много дълбок феърплей. Той е по-различен от европейския. Не искам да влизам в подробности. Не ми е работа. Съветвам всички, които обичат българския футбол, един ден да станат свидетели на това, което стана в Германия. Абсолютен феърплей. Майнц, без да играе за нищо, спря Борусия Дортмунд и Байерн стана шампион. Нямам никакви доказателства и не мога да твърдя, но нашият феърплей е българският“, заяви Балъков.

Той призна още, че оставането му в Септември не е сигурно, тъй като му предстоят разговори със собственика на клуба.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.