ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Балтазар: Такова нещо не бях виждал

0
Бруно Балтазар
Стопкадър: Диема Спорт

Треньорът на Ботев Пловдив Бруно Балтазар бе изключително разочарован от загубата от Левски. Според него индивидуална грешка е решила изхода от двубоя. Той обаче се преклони пред феновете на „канарчетата“, които създадоха неповторима атмосфера.

„Искам да бъда емоционален, а не рационален. Изключително съм разочарован, че не донесохме радост на нашите фенове. Бил съм на много големи стадиони – „Емирейтс“, „Стамфорд Бридж“, но не съм виждал нещо подобно, като това днес“, каза Балтазар.

„След почивката опитахме да контролираме мача, но допуснахме индивидуална грешка, която го реши. Феновете ни са феноменални, нямам думи за тях. Страхотно е да видим всички деца и родители. Наша отговорност беше да им дадем това щастие, но не успяхме. Дължим страшно много на привържениците. Това не е позицията, на която Ботев трябва да бъде“, допълни наставникът на „жълто-черните“.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.