Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Балтазар: Нямаше смисъл да продължавам, нестабилна ситуация

0
Бруно Балтазар
LAP.bg

Бившият треньор на Ботев Пловдив – Бруно Балтазар, даде първо интервю в родината и след напускането на „жълто-черния“ клуб. Балтазар говори пред реномираната медия „А Бола“, пред която разкри какви цели е имал начело на „канарчетата“, какво е постигнал в Кипър и дали е доволен от това преживяване зад граница. Португалецът намекна, че трансферната политика на Ботев не му се е понравила изобщо.

“Ситуацията ставаше нестабилна, беше по-добре и за двете страни. Сега след четири години в чужбина бих искал да се върна в Португалия, нека видим какво е бъдещето пред нас след това добро преживяване”, каза Балтазар.

“Малко след подписването на договора ми през януари с Ботев, без допълнителни подсилвания на състава шестима от играчите в отбора напуснаха, петима от тях титуляри, включително капитанът. Дадохме всичко от себе си, постигнахме целите си, завършихме сезона на десето място, но беше по-добре и за двете страни да си тръгна”, допълни Балтазар.

“Нямаше смисъл да продължавам, обичам футбола и тренировките са въздухът, който дишам. Сега чакам телефонът да звънне и за оферти”, каза още португалският треньор. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.