Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Бакеро започна с победа в Славия

0
Хосе Мария Бакеро
Снимка: lap.bg

Славният испанец Хосе Мария Бакеро започна с победа в Славия. В неофициалния дебют на треньора за „белите“, те победиха втородивизионния Монтана с 3:1 в контрола в Банско. Славистите бяха по-добрия тим на терена и логично спечелиха.

Капитанът на Славия Галит Иванов откри резултата с майсторски удар в 14-тата минута, но в 79-ата Петър Атанасов изравни. Само след две минути обаче Емил Стоев даде отново преднина на Славия след точно изпълнена дузпа, а в края Роберто Райчев оформи крайния резултат с красив гол.

Като титуляр за Славия започна 47-годишният вратар Георги Петков, който е устремен към исторически постижения през новия сезон.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.