50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Байерн уволни Нагелсман, Тухел идва на негово място

0
ЮЛиан Нагелсман
БТА

Ръководството на германския доминант Байерн Мюнхен е уволнило досегашния наставник на тима Юлиан Нагелсман. Това твърдят достоверни източници като Билд и трансферният експерт Фабрицио Романо.

За баварците предстоят сблъсъци в Шампионска лига срещу Манчестър Сити. Освен това, те ще се изправят и срещу коварния тим на Фрайбург за Купата на Германия.

Веднага след паузата за Байерн предстои „Дер Класиркер“ с Борусия Дортмунд. Именно този мач може да наклони везните в битката за титлата, където тимът от Мюнхен изостава от вестфалци.

Името, което ще замести Нагелсман, е добре познато най-вече на „жълто-черните“ – Томас Тухел. Германецът за последно бе начело на Челси, откъдето бе уволнен за сметка на Греъм Потър в началото на този сезон.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.