ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Байерн писа седмица на Бохум за трети път поред

0
Хари Кейн
Стопкадър: Диема Спорт

Отборът на Байерн победи Бохум за трети път поред със 7:0. Това се случи в срещата от петия кръг на Бундеслигата в Мюнхен, като с основна заслуга за триумфа е Хари Кейн. Той вкара хеттрик и подаде за други два гола. Първо Ерик Максим Чупо-Мотинг бе точен в 4-тата минута, в 12-ата Кейн удвои, в 29-ата се разписа и Матайс де Лихт. В 39-ата минута Льорой Сане направи 4:0, а след почивката отбелязаха Кейн в 54-тата и 88-ата и Матис Тел в 81-вата.

Байерн излезе начело в класирането с 13 точки, следван от Щутгарт, Лайпциг и Хофенхайм – с по 12. Байер Леверкузен може да застигне лидера, ако утре спечели срещу Хайденхайм у дома.

Другите резултати от днешните срещи: Аугсбург – Майнц 2:1, Борусия М – Лайпциг 0:1, Дортмунд – Волсфбург 1:0, Унион – Хофенхайм 0:2, Вердер – Кьолн – играят от 19,30 часа. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.