ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Бай Добри: Много ще ми е тежко да се разделя в неделя

0
Бай Добри
Lap.bg

Домакинът на стадион „Българска армия“ – Добрин Димов познат като Бай Добри, ще изживее много емоционално неделния мач с Лудогорец. Той работи на този стадион вече почти половин век, а дербито ще е последна среща преди реконструкцията. 

„Започнах през 1980-та година в юношеския отбор на ЦСКА. Складът ни бе на стадион „Септември“. Още на 7-годишна възраст един мой братовчед ме доведе на стадиона и оттогава съм фен на ЦСКА. Не ми беше минавало през ума, че толкова време ще работя на едно място, но така се случи“, Бай Добри заяви в предаването „Домът на футбола“.

ЦСКА фенове Българска армия

„Много мачове има, големи, като мача с Ливърпул или Байерн Мюнхен, Милан, Ювентус. Преди години беше пълен стадионът всеки мач. Още от дете ме запалиха. Няма отбор, който само да печели. Има мачове, от които имаме горчилки. Стадионът не е втори, а първи мой дом. Моето време минаваше повече тук. Идвам пръв, последен си тръгвам, така е при мен“

„Винаги ще е към доброто, един нов стадион ще допринесе ново самочувствие. Нямам представа как да се разделя с този стадион, много ще ми бъде тежко. Тази публика още от дете ме запали, тя е всичко за нас, тя ни спаси. Щяха да ни унищожат, но публиката ни спаси“.

„Много хора ме уважават, аз до ден днешен нямам спречка с футболист, всички са ми любими. Най ми е тежко, когато един футболист напуска ЦСКА. Запознавам ги със съблекалните, екипировката и процедурите“, допълни Бай Добри. 

ЦСКА фенове Българска армия

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.