Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Атлетико Мадрид взима Депай за заместник на Феликс

0
Мемфис Депай
Снимка: Twitter

Атлетико Мадрид е на финалната права по изненадващ трансфер. „Дюшекчиите“ са се разбрали с футболиста на Барселона Мемфис Депай. Остават единствено детайли по споразумението с каталунския клуб. 

Новината съобщи реномираният спортен журналист Фабрицио Романо на профила си в Twitter. Мемфис ще бъде заместник на Жоао Феликс, който преминава в Челси. 

Португалската звезда до часове ще позира с фланелката на лондончани, които ще дадат 13 милиона евро за наема и ще поемат заплатя му. В договора няма опция за откупуване. 

Тепърва се очакват още силни трансфери на пазара, който отвори преди 10 дни. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.