Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Атлетико измести Барселона от топ 3 на Ла Лига

0
Алваро Мората, Марио Ермосо, Атлетико Мадрид - Алавес
Снимка: БТА

Отборът на Атлетико Мадрид успя да победи Алмерия с 2:1 като домакин в мач от 16-ия кръг на Ла Лига. По този начин „дюшекчиите“ изпревариха Барселона и се завърнаха в топ 3 на временното класиране.

Гол на Антоан Гризман в шестата минута бе отменен от ВАР. Малко по-късно Гризман асистира на Алваро Мората, който откри резултата с попадение в 17-ата минута.

Пет минути по-късно попадение добави и Анхел Кореа. След почивката Алмерия върна един гол чрез Лео Баптищао, но не намери сили за второ попадение.

Така Атлетико се изкачи на третата позиция с актив от 34 точки, колкото има и четвъртият Барселона, но каталунците са с по-лоша голова разлика.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.