ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Атанас Илиев вкара хеттрик при успех на Черно море

0
Черно море
Снимки: chernomorepfc.bg

След шоу на Атанас Илиев отборът на Черно море разби Созопол с 3:0 в контролен мач на стадион „Тича“. Илиев бе над всички и реализира и трите гола след почивката само в рамките на 13 минути.

Черно море

Таранът откри резултата в 48-ата минута от дузпа, отсъдена за игра с ръка на защитник на гостите след удар на Матеус Машадо. Девет минути по-късно Наско удвои резултата след асистенция на другия бразилец Мишаел Алвес, а в 61-вата минута оформи своя хеттрик, след като бе изведен сам срещу вратаря и го преодоля с техничен удар за 3:0.

Даниел Димов

Впоследствие Наско Илиев пропусна на три пъти да вкара още попадения. В 65-ата минута след центриране отляво на Александър Василев Илиев стреля над гредата, а 5 минути по-късно пое майсторски с гърди пред наказателното поле и шутира, но кълбото отскочи от напречната греда, тупна на голлинията и не влезе във вратата.

Мартин Дичев

В 74-тата минута отново след подаване на Василев Наско Илиев би с глава, но вратарят изби топката и тя се удари в напречната града. Веднага след това Атанас Илиев бе сменен от Марин Петров.

В спаригна треньорът на „моряците“ Илиан Илиев използва общо 21 футболисти.

Моряци

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.