ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Атанас Илиев се завърна с гол в Черно море

0
Черно море
Снимки: Сайт на Черно море

Отборът на Черно море победи с 4:2 Добруджа в последната си контрола на стадион „Тича“. Неофициален дебют за „моряците“ направи завърналият се в родното гнездо Атанас Илиев, който излезе като титуляр и през второто полувреме вкара гол.

Преди това още в 4-тата минута Илиев уцели страничната греда, след като получи прекрасен пас от Александър Василев.


Впоследствие последователно с гола се разминаха Живко Атанасов и Петър Босанчич. В 29-ата минута бранител на гостите в опита са да изчисти топката, уцели страничната греда, кълбото се разходи по голлинията и Васко Панайотов за малко да вкара, но бе блокиран от защитник.

Натискът на домакините все пак даде резултат в 43-тата минута, когато Алекс Фернандес бе изведен сам срещу вратаря Християн Христов и го преодоля с техничен удар – 1:0.


В 51-вата минута Велислав Василев улучи за трети път гредата на вратата на гостите, а в 54-тата Денислав Ангелов изравни. Юношата на „моряците“ обаче не се зарадва на попадението си и със знак показа уважението си към феновете на Черно море.

В 56-ата минута Атанас Илиев бе изведен сам срещу вратаря на Добруджа и вкара без проблем за 2:1. Пет минути по-късно след центриране отдясно Денислав Ангелов изравни за втори път с втория си гол, реализиран след плонж с глава – 2:2. В 86-ата минута Исмаел Иса направи 3:2 с глава след пас на Мишаел Алвес, а секунди по-късно отново Иса бе точен с глава, този път след аистенция на Николай Златев – 4:2.

Така „моряците“ приключиха зимните проверки с пет победи и две равенства.

Преди срещата Черно море представи отбора си за пролетния полусезон на своите фенове. Илиан Илиев ще разчита на 26 играчи, като сред тях са пет нови попълнения – левия халф-бек Александър Василев, полузащитниците Матеус Ферейра и Арлинд Дакай и нападателите Мишаел Алвес и Атанас Илиев. 


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.