ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Аталанта излъга Лече и се намести в шестицата (ВИДЕО + СНИМКИ)

0
Аталанта - Лече
Снимка: БТА / BTA

Аталанта постигна минимална победа с 1:0 като домакин на Лече в ранния съботен двубой от програмата на 18-ия кръг на италианската Серия А. Единственото и победно попадение реализира Адемола Лукман в 58-ата минута.

Домакините от Бергамо доминираха през по-голямата част от срещата и можеха да открият резултата още в 14-ата минута, когато Джанлука Скамака удари греда.

В 56-ата минута бразилецът Габриел Стрефеца от Лече вкара топката във вратата на „нерадзурите“, но попадението беше отменено заради засада.

Само две минути по-късно обаче Лукман донесе трите точки на своя отбор, след като получи подаване от Джанлука Скамака пред наказателното поле и от границата му нанесе плътен удар по тревата, който се спря в долния десен ъгъл на вратата на Владимиро Фалконе.


За Аталанта това бе трета победа в последните четири мача, с която излиза на шесто място във временното класиране с 29 точки, докато Лече допусна второ поредно поражение и остава на 13-ата позиция с 20 пункта.

Вижте кадри от успеха на Аталанта над Лече:

Аталанта - ЛечеАталанта - Лече

Аталанта - Лече


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.