Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Аталанта шамароса Лацио на „Олимпико“

0
Аталанта
Снимка: БТА

Аталанта победи Лацио с 2:0 в интригуващ мач от 22-рия кръг на Серия „А“. Сблъсъкът беше ключов в битката за топ 4 между два преки конкуренти за място в Шампионска лига наесен.

Двата гола бяха дело на Давиде Дзапакоста в 23-тата и Расмус Хойлунд в 65-ата минута на срещата. Лацио владееше топката в 60% от времето, но не успя да затрудни достатъчно отбраната на гостите. 


Те на свой ред често застрашаваха вратата на столичани и създадоха достатъчно голови положения дори за по-изразителен успех. 

Така Аталанта вече има актив от 41 точки и излезе на трето място във временното класиране. Със същия актив са Рома и Милан. Лацио остава шести с 39 точки.

В другите днешни мачове на Апенините Лече и Рома завършиха наравно 2:2, а преди това Емполи и Специя също не се победиха. 


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.