ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Асприля е в България, но трансферът в ЦСКА остава несигурен

0
Данило Асприля
Източник: pfclitex.com

Потенциалното шесто попълнение на ЦСКА това лято – Данило Асприля, вече е в България. Колумбиецът е у нас с настоящия си клуб Бейтар Йерусалим.

“Жълто-черните“ са на лагер в Бояна, където ще проведат контрола с втородивизионния Бдин Видин, но Асприля няма да участва в нея.

Според информации в израелските медии Асприля е опитал да разтрогне договора си с Бейтар по взаимно съгласие. Той е казал на клубните босове, че не се чувства щастлив, но те научили за офертата на ЦСКА и вече отказват да го пуснат без пари. “Армейците“ ще трябва да се бръкнат, за да го доведат в Борисовата градина.

В последните дни Асприля тренираше отделно от основната група на Бейтар. Дори не беше ясно дали ще пътува за лагера в България с носителя на Купата на Израел.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.