ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Асен Митков: Искам да направя име с десетката на Левски

0
Левски
Снимка: lap.bg

Юношата на Левски Асен Митков се превърна в герой за тима, след като отбеляза единствения гол за успеха над Етър. Това е второ поредно попадение на полузащитника на „Герена“, след като се разписа и срещу Пирин. Асен си пожела да направи име с номер десет на „сините“.

„Емоциите са страхотни. Винаги, когато вкарваш на този стадион, емоциите са хубави и се надявам да продължавам да вкарвам и да радвам феновете ни“, започна играчът.

Асен Митков

„Срещу нас всеки излиза на сто процента и затова винаги ни е трудно. Няма да имаме лесни мачове, винаги ще са тежки. Аз обаче се надявам да си вкарваме положенията и да можем да печелим мачовете си по-лесно. По-трудно е, когато играеш срещу сгъстена отбрана, но трябва да коригираме някои неща в атака и да вървим напред. Днес имахме удари, но липсваха чистите положения“, добави Митков.

„Млад съм, винаги е добре като вкарвам и играя добре. Надявам се да продължавам така. Отговорност е да носиш номер десет, но се надявам да направя име с този номер и да вървя напред“, каза още Асен Митков.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.