Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ас на Лудогорец в топ 3 на класация в Лига Европа

0
Андриан Краев, Рик Джонатан, Лудогорец - Левски
LAP.bg

Крилото на Лудогорец Рик Джонатан се намира в топ 3 на класация във втория по сила европейски клубен турнир – Лига Европа.

Разградчани играха в надпреварата до края на груповата фаза, където завършиха трети и продължиха участието си в Лигата на конференциите.

Въпреки това Джонатан успя да направи много силна кампания в турнира и се задържа в топ 3 по показателя за общ брой голове и асистенции.

Футболистът на Лудогорец има общо 5 гола и асистенции в 6 мача, като по този начин дели третото място с още седем футболисти. 

На първото място по в тази класация са трима играчи с по 7 гола и асистенции – Анастасиос Бакасетас от Трабзонспор, Виктор Бонифасе от Унион Белгия и Маркъс Рашфорд от Манчестър Юнайтед.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.