50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Арсенал твърд фаворит на Winbet срещу Оксфорд

0
Арсенал
Снимка: Twitter

Арсенал и Оксфорд се изправят един срещу друг в мач от турнира ФА Къп. Сблъсъкът от фазата на 1/32-финалите е в понеделник (9 януари) от 22:00 часа.

„Артилеристите“ няма да се радват на домакинско предимство, но въпреки това са считани за фаворити в навечерието на срещата. Коефициентът от българския букмейкър winbet за тяхна победа е 1.18. Равенството е оценено на 7.75, а успех за домакините би умножил залозите по 13.00.

Оксфорд е представител на Лига 1, което е две нива под Висшата лига. Именно Арсенал е на първо място в елита в момента и това означава, че разликата между двата отбора е 59 позиции. Именно турнирът за ФА Къп обаче носи легенда за това как Давид може да победи Голиат и през годините са се случвали немислими изненади.

Все пак, ако трябва да говорим за вероятностти – шансовете на Арсенал са чувствително по-големи и това в оценено от букмейкърите. Очаква се мениджърът на лондонския гранд Микел Артета да даде почивка на част от титулярите си. Все пак той разполага с качествени техни заместници, които чакат да сграбчат своя шанс за изява. 

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Winbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.