ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Арсенал подчини Евертън и „завърза“ топ 4 (ВИДЕО)

0
Евертън - Арсенал
БТА

Отборът на Арсенал успя да победи Евертън с минималното 1:0 като гост в мач от петия кръг на Висшата лига. Резервата Леандро Тросар вкара победния гол за „топчиите“ в средата на втората част.

Тросар обаче не влезе по хубав повод в игра – той замени Габриел Мартинели, който се контузи през първото полувреме. Именно гол на Мартинели бе спорно отменен от ВАР заради засада.

Попадението на Тросар дойде в 69-ата минута, когато получи подаване в наказателното поле и нанесе неспасяем удар в горния ъгъл на вратата на „карамелите“.

В класирането Арсенал е четвърти, като се изравни по точки с втория и третия Тотнъм и Ливърпул. Лидер е Манчестър Сити, който води с две точки пред трите гранда.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.