ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Арсенал е твърд фаворит на Winbet срещу Манчестър Юнайтед

0
Арсенал
Twitter.com

Арсенал приема Манчестър Юнайтед в дербито на 21-ия кръг от английската Висша лига. Домакините водят в класирането и са се насочили към така бленуваната титла, но „червените дяволи“ се намират в отлична форма и имат сили да ги спрат. 

Мачът е в неделя от 18:30 часа и ще се играе на „Емирейтс“. Според българския букмейкър уинбет Арсенал е солиден фаворит с коефициент за победа 1.80. Равенството е оценено на 3.80, а пък успех на Манчестър Юнайтед ще изплати залозите по 4.20.

Селекцията на Ерик тен Хаг спечели първия сблъсък между тези два тима през сезона. Миналия септември Антъни и Маркъс Рашфорд донесоха успеха с 3:1 на „Олд Трафорд“. 

Оттогава обаче Арсенал показа, че е готов да спре дългогодишната суша без титла. Микел Артета разполага с много млад, но сработен състав, готов за велики дела. 

Коефициентите подлежат на промяна. 

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Winbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.