Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Арда си постави грандиозна цел

0
Арда
Снимка: Сайт на Арда

Треньорът на Арда Александър Тунчев иска от своите момчета да направят силен старт през пролетния полусезн и в първите си два мача да дадат всичко от себе си, за да вземат максимума. Тимът от Кърджали излиза срещу Септември в София и приема четвъртия Локомотив Пловдив, и е напълно по силите му да спечели шест точки.

В първата среща кърджалийци гостуват на столичен отбор, който превъзхождат спортно-технически и крайният изход от срещата ще зависи единствено от тяхното представяне.Срещу Локо, разбира се, ще бъде далеч по-трудно, тъй като подопечните на Александър Томаш гонят шестицата и класиране за европейските клубни турнири.

Все пак обаче Арда е домакин в този двубой и ще има подкрепата на вярната си публика, а и щом кърджалийци преследват високи цели, трябва да побеждават и съперници, които са преди тях в класирането.

За Арда е важно да покаже добър футбол в първите си два мача и да победи, защото така ще придобие още по-голямо самочувствие и увереност в силите преди визитата на третия ЦСКА 1948.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.