50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Арда ще опита да вземе реванш от Левски

0
Арда
Снимка: lap.bg

Отборът на Арда ще срещне в баража за класиране за Лига на конференциите най-вероятно Левски в София и този мач ще даде идеална възможност на кърджалийци да вземат реванш от „сините“ за двете загуби през това първенство, при които не успяха и да отбележат гол на съперника. Подопечните на Александър Тунчев изгубиха с 0:2 в столицата и 0:3 в Кърджали. 

Едва ли обаче тези резултати са обективен критерий за съотношението на силите между двата тима, защото в никакъв случай не може да се твърди, че Арда отстъпва толкова категорично на „сините“ в спортно-техническо отношение. Точно и това трябва да бъде най-голямото предизвикателство за Арда в предстоящия бараж – да демонстрира пред цяла България, че е един от най-добрите отбори у нас и може да бъде равностоен на един от най-добрите у нас, да му окаже сериозна съпротива и да го затрудни максимално на неговия терен.

Важно е да се отбележи, че при Арда нищо не е задължително на всяка цена и никой не иска от играчите непременно да играят в Европа. Щом обаче през сезона кърджалийци представиха стилни продукции и особено в плейофите компенсираха изгубеното в слабите си периоди в първенството, в последния си двубой те могат да покажат привлекателното си лице и да докажат, че имат голяма стойност и като отбор, и като индивидуалности.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.