Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Арда работи по значим входящ трансфер

0
Станислав Иванов
БТА

Спортният директор на Арда – Ивайло Петков, е напът да завърши сериозен входящ трансфер. Ръководителят преговаря с юношата на Левски – Станислав Иванов.

Фланговият нападател е свободен агент, след като договорът му с Чикаго Файър не бе подновен. Иванов е бил на тайна среща в Кърджали преди дни, на която е коментирал при какви условия би подсилил тима от Кърджали.

Приоритет за бившия играч на „сините“ обаче е ново излизане в чужбина.

Иванов можеше да се завърне и на „Герена“, но е поискал от „синьото“ ръководство предишната си заплата в клуба – 10 000 евро.

Петков познава Иванов от времето, когато бе спортен директор на Левски. Това бе през сезон 2019/20, когато наставник бе Петър Хубчев.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.