Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Арда постави цена на Радослав Цонев

0
Радослав Цонев
Стопкадър: You tube, Диема Спорт

Ръководството на Арда се е разбрало с агента на Радослав Цонев срещу каква сума договорът му може да бъде преждевременно прекратен. Според водещия немски сайт Transfermarkt 28-годишният халф в момента струва 800 хиляди евро и това е най-високата му пазарна стойност в кариерата.

Важно е обаче да се отбележи, че ако един ден Цонев бъде продаден, то ще е за парите, които държи да получи клубът от Кърджали и нито евро по-малко. Това е закономерно, след като  Ради е едновременно един от най-добрите и конвертируеми играчи на тима и затова никой в Арда не иска да се разделя с него на всяка цена.

Дори през изминалия сезон да е имало оферти за футболиста, сумите, които са предлагани за правата му не са отговаряли на неговата класа и интересите на Арда, и поради тази причина до конкретни преговори изобщо не се е стигнало.

По всичко личи, че Цонев ще започне и следващото първенство с екипа на Арда и като основен играч на отбора.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.