Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Арда гони първа победа над Левски у дома

0
Кърджали
Снимка: lap.bg

Дойде време Арда да пренапише историята срещу Левски и у дома. Защото до този момент Арда е постигнал две победи над „сините“ в София, но не е успявал да надделее срещу тях пред своята вярна публика в Кърджали. Ето че сега тези традиции могат да бъдат нарушени, тъй като Арда разполага с достатъчно класа, отборен и индивидуален потенциал, за да подчини тима на Станимир Стоилов.

Два равни и загуба в Кърджали – това е активът на Арда срещу Левски. Но тази пролет нещата изглеждат по съвсем различен начин. Подобно на Левски, воденият от Александър Тунчев тим също има високи цели и за да ги реализира, трябва да спечели в неделя на свой терен.

Не само срещу Левски, Светослав Ковачев и компания трябва да бият наред у дома и да печелят точки на чужд терен, за да показват защо са фактор при майсторите и защо всички се съобразяват с тях. А когато имаш и 12-и играч в мачовете, какъвто са изумителните фенове на Арда, нещата за кърджалийските играчи стават по-лесни и по-възможни.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.