Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Арда е длъжен да повали Локо Пловдив

0
Арда
Снимка: БТА

Победата на Арда в предстоящото домакинство срещу Локомотив Пловдив влиза в „графата“ задължителни по няколко причини. Първата и най-важната от тях е, че ако тимът от Кърджали спечели, ще продължи да е близо до шестицата и ще съкрати разликата си с Локо само на 2 точки.

Евентуален успех ще позволи също на кърджалийци да повишат самочувствието и увереността в силите си след силния пролетен старт, и без съмнение ще респектира следващите им съперници.

Огромен плюс за Арда е, че Александър Тунчев познава в детайли бившия си тим Локомотив и знае във всеки един момент какво се случва там, което би трябвало да го улесни при избора на стратегията за тази среща.

В първия мач срещу Ботев Враца водените от Александър Томаш пловдивски железничари не само, че не победиха, но и показаха доста слабости и Арда задължително трябва да се възползва от тях.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.