ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Арда без треньора си срещу Славия

0
Александър Тунчев
Снимка: lap.bg

Отборът на Арда ще трябва да се справя без своя треньор във важния мач със Славия в Кърджали. БФС наказа Александър Тунчев за един мач и го глоби с 1200 лева, което означава, че той ще гледа срещата от трибуните и ще дава указания на помощника си по телефона.

Кърджалийци нямат друга алтернатива, освен победа, ако искат да запазят интригата за седмото място, което дава право на участие в бараж за Европа. Арда изостава с 3 точки от Славия, но има по-добра голова разлика. Именно тя може да се окаже решаваща, ако двата тима завършат с равни точки, тъй като баланса в срещите между тях по време на редовния сезон е равен.

Арда спечели у дома с 1:0, но изгуби със същия резултат гостуването си на „Овча Купел“ след гол от дузпа в края.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.