ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Араби имат интерес към Амос Юга

0
Амос Юга
Снимка: cska.com

Клуб от Арабския полустров продължава да проявява сериозен интерес към един от лидерите на ЦСКА Амос Юга. От въпросния тим вече са провели предварителни разговори с колегите си от „Българска армия“ за цената на играча. 30-годишният Юга бе желан от чужбина още през зимата, а в края на април поднови договора си с 31-кратните шампиони за още 3 сезона. 

Въпреки това няколко седмици по-късно се появиха първите информации за интерес към него от страна на арабски тим. Той изобщо не е утихнал и няма да е изненада, ако до края на летния си трансферен прозорец Юга смени клубната си принадлежност.

Амос е изкушаван с много добри лични условия, но и ЦСКА ще държи да получи сумата, която е определил за него.

Африканецът е високо ценен от Саша Илич, който през миналия сезон го използва в центъра на защитата във формация 3-5-2. През предстоящата кампания сръбският специалист ще опита да наложи постройка 4-1-4-1, в която Юга да бъде свързващото звено между отбраната и халфовата линия.

ЦСКА вече работи по намирането на заместник на бившия играч на Аячо и Льо Авър. Ако се стигне до трансфер на Юга, със сигурност на „Армията“ ще пристигне нов опорен полузащитник, пишат колегите от „Тема Спорт“.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.