Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Антов започна титуляр при равенство на Монца

0
Монца
Снимка: БТА

Българският национал Валентин Антов записа 60 минути в мача между Удинезе и Монца от 29-и кръг на италианската Серия „А“, който завърши 2:2. Юношата на ЦСКА започна срещата като титуляр на поста десен бранител и бе замене след час игра, малко след като получи жълт картон.

Домакините от Удине откриха резултата в 18′ след гол на Санди Ловрич. Гостите направиха пълен обрат в началото на втората част след попадения на Андреа Колпани в 48′ и Николо Ровела в 56′. Възпитаниците на Рафаеле Паладино бяха на косъм от победата, но Удинезе получи право да изпълнява дузпа в даденото от съдията продължение и нападателят Бето не сбърка от бялата точка.

Играчите на Андреа Сотил заемат 10-о място с 39 точки, докато „червено-белите“ са 13-и с 4 точки по-малко.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.