ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Антони Здравков: Лудогорец може да спечели

0
Лудогорец
Снимка: lap.bg

Според Антони Здравков Лудогорец има сили, възможности и потенциал да спечели тази вечер срещу Спартак в Търнава, макар че го очаква изключително труден мач в групата му в Лига на конференциите. Здравков имаше заслуга за титлата на „орлите“ през 2019 година, след като предната есен пое отбора след напускането на Пауло Аутори и го води до пролетта, а в последните мачове от сезона бе асистент на Стойчо Стоев.

Лудогорец

„Лудогорец трябва да играе единствено за победа, защото не се знае дали евентуална точка ще му е достатъчна, предвид това, че няма да е сензация, ако Нордселанд надделее срещу Фенербахче. Но нашият шампион определено има класата да излезе краен победител и го е доказвал неведнъж по европейските терени“, започна пред Nostrabet Здравков.

Лудогорец

„На разградчани обаче ще им бъде трудно, тъй като Спартак е корав отбор и това че загуби с 0:4 в Разград, не бива да подвежда. Словаците освен за чест и престиж, ще играят и за пари, тъй като всяка точка и победа в турнира носи и приходи. Те ще имат и подкрепата на публиката си, така че няма да се изненадам, ако малките детайли решат подобен сблъсък“, добави той.

Лудогорец

„Ако нещо ме прави оптимист, това е че Лудогорец знае как да играе в такива двубои и има солиден турнирен опит. Не бива обаче разградчани да допускат грешките в защита от мача със Славия, заради които загубиха. Аз мисля, че Лудогорец ще вкара поне един гол, но играчите му трябва да бъдат много внимателни и сигурни в защита“, каза още Антони Здравков.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.