Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Антон Зингаревич може пак да сложи чужденец начело на Ботев

0
Пресконференция на Антон Зингаревич и Илиян Филипов
Снимка: БТА / BTA

След победата над Локомотив София с 2:1 временният наставник на Ботев Пловдив Стефан Стоянов разкри за възможност чужденец да поеме „канарчетата“. Това очевидно не е само догадка или илюзия на специалиста.

„Мач Телеграф“ пише, че наистина съществува такава възможност, защото в Пловдив за разговори със собственика на клуба Антон Зингаревич е пристигнал австриец. Неговото име е Андреас Виланд.

39-годишният специалист в момента е под договор с белгийския втородивизионен Беершот. Тимът се бореше за промоция в Юпилер лигата, ала не успя да вземе своя билет за елита.

Виланд обаче е заинтересован от предложената му от Зингаревич работа в България. Той дори е обяснил на руския бос концепцията си, която се базира на схема 3-4-3.

Самият бизнесмен пък очевидно ще отхвърли идеята за български треньор начело на Ботев. Към този момент не е известно да има договорка със Станислав Генчев, а пък спекулациите са, че Станимир Стоилов е отказал да стане треньор на „жълто-черните“.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.