Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Антон Зингаревич излезе с информация за „Колежа“

0

Руският собственик на Ботев Пловдив – Антон Зингаревич, обнадежди феновете с информация около строежа на клубния стадион.

Бизнесменът увери, че до няколко дни ще има официални данни за крайното финансиране и срокове. 

„Развитието на нашия проект е в ход. Най-важният въпрос е изграждането на нов стадион, а той трябва да се реши в следващите дни. Става много бавно, но в следващите десетина дни очаквам управата на града да вземе решение за останалата част от финансирането. Надяваме се до края на годината стадионът да бъде напълно-завършен“, сподели Зингаревич. 

стадион Христо Ботев, Колежа

Той взе отношение и по темата относно отменените контроли на български отбори с руски такива и най-вече на Левски.

„Струва ми се, че само Левски от българските отбори отказа да играе срещу руски противници. Това е тяхно решение. Що се отнася до нас – просто искахме да се изправим срещу добри опоненти и не отменихме контролите. Дори не сме си и помисляли да го правим“, добави собственикът на Ботев. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.