ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Антоанета Костадинова завоюва сребро от Игрите

0
Антоанета Костадинова
Снимка: БОК

Антоанета Костадинова заслужи сребърен медал от Европейски игри в Полша. В спортната стрелба на 25 м пистолет българката достигна сбор от 26 точки на финала, а само с една точка повече от нея златния медал грабна гъркинята Ана Коракаки.

Другата наша националка в Краков – Мирослава Минчева, се нареди 28-а в квалификациите.

Това е пети медал за Антоанета Костадинова от Европейски игри. В дебюта на форума в Баку 2015 тя спечели сребро на 25 м пистолет, след това от Минск 2019 си тръгна с два бронза – на 10 м въздушен пистолет и на 25 м пистолет. От настоящето издание Полша вече спечели бронз в микса на 10 м и сребро на 25 м пистолет.

По този начин България вече има три медала на Игрите в Полша, след сред среброто на Ивет Горанова на карате и бронза на Антоанета Костадинова и Самиел Донков в микса на спортна стрелба на 10 м пистолет.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.