Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Английски тим взима звезда на ЦСКА 1948 до края на лятото

0
Георги Русев
LAP.bg

Английският втородивизионен Норич Сити се интересува силно от българския национал Георги Русев и ще пробва да го привлече в предстоящите седмици, разкриват медиите на Острова. По информация на the72.co.uk, „канарчетата“ се подготвят за началото на сезона в Чемпиъншип и продължават да търсят нови попълнения. Според източника, клубът се насочва към две важни сделки, като едната от тях е на звездата на ЦСКА 1948, а другата е за крилото Райън Фрейзър.

Наскоро 25-годишният Русев беше на радара на още два отбора от Чемпиъншип – Уотфорд и Ипсуич, но изглежда, че Норич има най-голям шанс да го привлече. На 1 юли се появи информация, че нидерландският Хееренвеен е предложил 1,2 милиона евро на ЦСКА 1948 за крилото, но засега тази сделка не е реализирана.

Георги Русев продължава да бъде в отлична форма и доказва своята стойност на терена. На последния мач срещу румънския ФКСБ, той беше в стартовия състав и беше сред най-дейните на терена. До този момент той има 98 мача за ЦСКА 1948, в които е вкарал 18 гола, ас що така стигна и до националния отбор на България.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.