Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Звезда на ЦСКА попадна в плановете на клуб от Англия

0
Тобиас Хайнц
Снимка: LAP.bg

От началото на сезона един от основните играчи за ЦСКА определено е норвежкият халф Тобиас Хайнц. 25-годишният полузащитник е записал 9 мача за първенство до този момент, в които се е отчел с 3 гола и също толкова асистенции.

Добрите му изяви не са останали незабелязани и клуб от английския Чемпиънщип е готов да се включи в надпреварата за подписа на Хайнц. Според Lancashire Telegraph, става дума за Блекбърн Роувърс, който се представя под очакванията през настоящия шампионат и вече набелязва футболисти за зимата. Отборът заема 14-ата позиция, като в осемте мача от началото на шампионата е записал три победи.

Тобиас Хайнц

Информацията гласи, че собственикът на „червените” – Гриша Ганчев, няма да се раздели с ключовия си футболист за по-малко от четири милиона евро. Самият Хайнц бе искан от два неназовани тима от Чемпиъншип преди да дойде на стадион „Българска армия“. Норвежецът бе привлечен от „червените” срещу 600 000 евро.

Интересно е, че Ганчев вече е влизал в преговори с Блекбърн. Докато бе в Литекс, той преговаря с ланкашърци за звездата на ловчанлии по това време Ивелин Попов, но сделката пропадна в последния момент, а Попето в крайна сметка бе продаден на турския Газиантеп.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.