Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Андерлехт нареди Виляреал след Лудогорец на ревера си

0
Ludogorets-Anderleht
снимка: БТА

Андерлехт елиминира Виляреал от Лигата на конференциите след победа с 1:0 при гостуването в Испания. Белгийците спечелиха в общия резултат с 2:1 и така изхвърлиха традиционно силния в този турнир съперник още на осминафиналите.

Единственият гол вкара Ислам Слимани в 73-тата минута. Преди тва двата отбора изпуснаха много страхотни положения за гол, сред които това на Жерард Морено в 55-ата и на Николас Джаксън в добавеното време. При него вратарят на Андерлехт Барт Вербруген беше паднал на земята, но нападателите не успяха да поразят празната врата.

В миналия кръг Андерлехт отстрани Лудогорец. Жребият за четвъртфиналите е в петък от 15:00 часа, а мачовете са на 13 и 20 април.

Останалите резултати:

Юргорден – Лех Познан 0:3

Сиваспор – Фиорентина 1:4

Слован Бранислава – Базел 2:3 (след дузпи)

АЗ Алкмаар – Лацио 2:1

Ница – Шериф Тираспол 3:1

Уест Хем – АЕК Ларнака 4:0

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.