ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

В Испания: Анчелоти подписва нов договор с Реал Мадрид

0
Алавес - Реал Мадрид
Снимка: БТА / BTA

Старши треньорът на Реал Мадрид – Карло Анчелоти, може да остане начело на „Лос бланкос“ и да подпише нов договор, твърди AS. Според източника, ръководството на клуба планира да се срещне с италиански специалист след края на участието на отбора в турнира за Суперкупата на Испания, за да преговаря за удължаване на сегашното споразумение, което изтича в края на сезона.

Смята се, че Анчелоти също е готов да продължи да работи с мадридския клуб, а новият му контракт ще бъде за една година или до лятото на 2025-а година. Той усилено е спряган за селекционер на Бразилия от лятото на следващата година, но това изглежда няма как да се случи, въпреки че Бразилската федерация обяви публично, че има споразумение с италианеца. AS обаче настоява, че такова писмено споразумение няма и Анчелоти е бил много ясен с шефовете на бразилския футбол, че приоритетът му е да остане в испанската столица, ако Реал му предложи нов контракт.

Реал се справя отлично от началото на сезона, въпреки че бе споходен от голям брой контузии на ключови играчи. Въпреки всички проблеми „Лос бланкос“ са на върха в класирането в Ла Лига, спечелиха всичките си мачове в груповата фаза на Шампионската лига и имат само една загуба от началото на сезона – в дербито с Атлетико Мадрид на „Уанда Метрополитано“.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.