ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Анатоли Нанков похвали феновете на ЦСКА

0
Анатоли Нанков
Анатоли Нанков / Източник на снимката: София Фенс - ултраси на ЦСКА

Бившият футболист на ЦСКА Анатоли Нанков, който понастоящем работи като старши треньор на Струмска слава, похвали феновете на „червените“ за поведението си по време на двубоя срещу ЦСКА 1948.

„Евала на феновете на ЦСКА. Подкрепиха си отбора, и то по много оригинален, за което ги поздравявам. Футболистите също чувстваха тяхната подкрепа. И преди мача казах, че клубът най-малко сега се нуждае от проблеми и неприятности от този тип“, сподели Нанков.

Футболът е за хората и срещата трябваше да се проведе на националния стадион. За да има повече фенове и да няма предпоставки за ескалация на напрежението“, добави още той пред „Тема Спорт“.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.