50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Alphawin вижда страшно тежък мач за ЦСКА срещу Левски

0
ЦСКА - Левски, Юрген Матай, Рикардиньо
БТА

Отборът на ЦСКА излиза тази вечер срещу Левски във Вечно дерби, което ще определи и съдбата на „червените“ в битката за титлата. Мачът е наличен за залози в букмейкъра alphawin, където ставките предсказват много равностоен сблъсък.

Кръг преди края на сезона „армейците“ изостават на точка от Лудогорец, който пък гостува на Черно море. ЦСКА ще търси задължителна победа, а с alphawin bonus играчите могат да потърсят разнообразни пазари.

Коефициентът за победа на ЦСКА е 2.66 след алфауин регистрация, докато за Левски ставката е 2.71. Равенството е оценено на 3.00. Мачът започва в 18:45 часа на Националния стадион „Васил Левски“.

*Коефициентите могат да търпят промени.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или AlphaWin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.