ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Alphawin вижда мъка за Лудогорец срещу Астана

0
Лудогорец
Снимка: lap.bg

Българският шампион Лудогорец гостува на казахстанския Астана във вторник от 17:00 часа. Съдейки по коефициентите в alphawin, за разградчани предстои много тежка визита. Дали действително ще бъде така?

Лудогорец отпадна от квалификациите на Шампионска лига, след като отстъпи на шампиона на Словения Олимпия Любляна. Астана също игра в най-силния европейски клубен турнир, но пък загуби от Динамо Загреб.

Сега двата тима изглеждат с изравнени сили, особено на казахстанска земя. С алфауин бонус код играчите могат да потърсят 2.65 коефициент за победа на Лудогорец. Равенството е оценено на 3.29, а победата за Астана – на 2.79.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или AlphaWin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.