ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Alphawin вижда Левски като изявен фаворит срещу Крумовград

0
Левски - Етър Велико Търново
Снимка: LAP.bg

Отборът на Левски гостува тази вечер на Крумовград в мач от деветия кръг на Първа лига. Букмейкърът alphawin.bg вижда „сините“ като фаворит. Срещата обаче едва ли ще е толкова лесна за столичани.

Крумовград успя да победи шампиона Лудогорец, както и ЦСКА 1948, а освен това бе близо до това да вземе точки и от ЦСКА на „Армията“. Сега в алфауин приложение е наличен пазар 1Х двоен шанс за Крумовград на коефициент 2.37. 

Победата на Левски се оценява на 1.51 коефициент с alphawin bonus, който е под формата на подобрен коефициент (0% марж). Равенството се котира на 4.30, а победа на Крумовград е със ставка 7.40.

*Коефициентите могат да търпят промени!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или AlphaWin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.